WORKSHOPS

WORKSHOPS

BOKS Jongerencultuurhuis biedt alle  Utrechtse scholen de gelegenheid om talenten en interesses van jongeren aan te wakkeren op het gebied van kunst en cultuur. Van themaweek tot doorlopende workshoplijn; we ontwikkelen samen passende programma’s met (vak) leerkrachten en/of directie. De jongerenprogramma’s bieden ieder individu de kans om eigen kwaliteiten te ontdekken en het vinden van hun eigen stem staat centraal. We bieden aanstekelijke programma’s aan op het gebied van onder andere rap, zang, mode, theater, dj en fotografie. De workshops worden gegeven door professionele docenten en zijn te boeken als losse les, lessenserie of project. De leerlingen worden altijd gestimuleerd om na school verder te gaan het ontwikkelen van hun talenten, dat kan op onze locatie en/of de verschillende plekken waar we programma’s aanbieden.

OP SCHOOL

Dans, theater, DJ, rap, zang, mode, media, schoolfeesten en/of schoolfestivals… BOKS Jongerencultuurhuis geeft op verschillende Utrechtse scholen allerlei creatieve workshops. Met jonge gedreven en deskundige docenten die dicht bij de doelgroep staan, weten we jongeren te inspireren om kunst en cultuur een plek in hun leven te geven. Onze trainers gaan met een klas aan de slag en werken in een reeks workshops naar een presentatiemoment toe.

De workshops die wij de scholen aanbieden worden ook op onze vestigingen aangeboden. Zo kunnen jongeren na school bij BOKS  verder gaan met hun talentontwikkeling.

Wij geven workshops op het basis- en voortgezet onderwijs. Vraag naar de mogelijkheden: selma@bokscultuurhuis.nl

THEATER

In onze theaterlessen leer je door middel van oefeningen, bewegingen en improvisatie de basis van toneelspelen en werk je naar een presentatie toe.

RAP

Teksten schrijven, creatief rijmen, het lekker laten lopen met de beat en werken aan een eigen stijl.

ZANG

Zangtechniek, ademhaling en houding verbeteren, teksten schrijven en met plezier leren zingen!

MODE

Tekenen, ontwerpen en maken! Kortom: tijdens deze lessen alles leren over mode.

OP LOCATIE

Bij BOKS kun je altijd beginnen aan het ontwikkelen van je talent. Heb je altijd al eens aan de slag willen gaan met rap, zang, theater, DJ, dans, fotografie of mode? Doe dan mee aan ons aanbod!

  • BOKS BeatLAB
  • BOKS Schrijverskamp
  • BOKS Spitsessie
  • BOKS Bandcoaching
  • AFRO DANCE
  • GIRLS ONLY
  • DJ sessie
  • Gitaar Sessie
  • Theaterlessen
  • Performance technieken

Professionele docenten staan altijd voor de groep en meedoen kost je niks. Het enige wat we vragen is je inzet. Je hoeft geen ervaring te hebben, dus kom eens langs.

OFFERTE AANVRAGEN